Sexy horoscoop voor juni

Sexy horoscoop voor juni

We beginnen het spel om uitkleden: na koude lente, hebben we ons plezier verdiend! En de sexy horoscoop voor elk teken zal je vertellen hoe je een overwinning krijgt.

21 maart — 20 april

Het lijkt erop dat de eerste zomersterren je niet laten vervelen: je eetlust groeien, en elke datum wordt belast met sterke emoties. Wees niet bang om te vertrouwen en laat gaan — Voor jou is dit de meest directe weg naar een orgasme. Echter, de sexy horoscoop voor juni waarschuwt: Degene die op zoek is naar honger, risico’s diepere gevoelens overslaan. Probeer je zorgvuldig te kiezen «menu»: Wat je een avontuur hebt overwogen voor één nacht, het kan plotseling iets groots zijn.

STIER

21 april — 20 mei

Deze maand bereidt je enigszins opwindende vergaderingen voor en je beweegt je ogen niet van je man. En toch maken nieuwe kennissen onvrijwillig uw fantasiewerkzaamheden, en als gevolg daarvan, zelfs in seks met de gebruikelijke partner, worden vrij verschillende sensaties geboren. Leer om de energie van je verlangens te gebruiken, ontdek nieuwe praktijken voor jezelf. In dergelijke opzichten zal er geen valsheid zijn: je favoriet zal het initiatief zeker evalueren, en jij ontdekt jezelf veel onverwacht.

TWEELINGEN

Op 21 mei — 21 juni

Je zomer begint onder een 5-% Sex Adventure-bord: ziet eruit alsof je het leuk vindt om lief te hebben met mannen aan wie je geen serieuze gevoelens hebt. Waarschijnlijk nu voor jou, nog beter: niet afgeleid door jaloezie en andere ervaringen, kun je alle nieuwe gezichten van seksueel plezier verkennen en ontdekken. Het gedrag van je teken wordt beïnvloed door de aard van Agile Mercurius: Je streeft naar de ene overwinning naar de andere… Maar je kunt onverwacht verliefd worden op een van «verslagen». Wees niet bang: wanneer het gebeurt, zal liefde je ook als een afrodisiacum beïnvloeden.

Juni, 22 — 22 juli

Je sexy horoscoop voor juni neemt het eerste plan van sensaties en gevoelens op. Je lichaam lijkt te worden getransformeerd in een omhelzing van een geliefde man, en om plezier te ervaren, kun je alleen met hem één. Je dierenriemteken heeft je geëindigd en gevoelig: genoegen, je bent klaar voor alles om het te delen met een partner. Oefen in erotische massagetechniek: sensuele streling, aromatische oliën en gedempt licht — Voor jullie twee is een win-win-combinatie.

23 juli — 23 augustus

Je sterrenbeeld staat onder de controle van de zon, namelijk het is nu de langste in de lucht. Schijnen! En trouwens, trouwens, naar een nieuwe vergadering, die belooft je libido te splitsen. De seksuele component in deze relatie is erg sterk: u kunt alle meest gekke fantasieën implementeren. Probeer seksspeeltjes of nodigt uit voor je paar dans van de derde partner? Er zijn geen verboden scènes voor u.

24 augustus — 23 september

Reputatie van je teken — Terughoudendheid en bescheidenheid. De eerste zomersterren zijn echter klaar om deze vooroordelen te verdrijven: je voelt je prachtig bekend wat liefde en passie zijn. Sexy horoscoop voor juni heeft je verschillende vergaderingen voorbereid die je verwarren op sensualiteit en tederheid. Wees niet bang om zomer euforie te vertrouwen: zelfs als we het hebben over een lange relatie, zal de nieuwe ervaring erg aangenaam zijn.

24 september — 23 oktober

Het lijkt erop dat de schalen het aantal huisdieren van deze zomer raken. Jupiter blijft je bedrijfsprojecten krachtig sponsoren en in je persoonlijke plan geniet je van wat je het leukst vindt, — Perfect Equilibrium. Ten slotte heeft Harmony tussen u en uw partner gevestigd — en in het dagelijks leven en in bed. Juni begint in een zeer romantische sfeer.

SCHORPIOEN

24 oktober — 22 november

Uw bord wordt bestuurd door Planet Pluto en tegelijkertijd met u delen, niet alleen door zijn sterke karakter, maar ook vrij ongebruikelijke fantasieën. June Sterren versterken alleen je aantrekkelijkheid in de ogen van het andere geslacht, maar haast je niet om je gevoelens te onthullen aan iedereen die hen beweert. Nu is er geen tijd om geloof aan te nemen, alles wat u zegt en wat ertoe probeert te overtuigen. Het maakt niet uit hoe groot een verleiding is om uw gissingen te controleren, terwijl het beter is om te wachten: de komende weken zullen de komende weken op onze plaatsen verdwijnen.

BOOGSCHUTTER

23 november — 21 december

Vertegenwoordigers van uw bord zijn begiftigd met ten minste twee uitstekende functies — Mogelijkheid om te verleiden en lief te hebben voor avontuur. En de sterren van juni zijn duidelijk van plan om deze talenten op het volledige programma te laten zien: je wordt de dorst wakker voor nieuwe sensaties en de lijst van je datums wordt langer en diverser. De reputatie van de eigenzinnige Carmen voegt alleen maar charme toe, maar er is ook een achterkant: genieten van lichte romans, je kunt de kans niet opmerken om een ​​stabiele relatie te starten.

STEENBOK

22 december — 20 januari

Je teken is echter bekend om je oordeel, maar de juni-sterren inspireren je niet volledig verschillende gedachten: «Het leven is te kort om haar te behandelen met eindeloze ernst…» In een andere keer, lacht je gewoon om het voorstel om je plannen en vertrouwde relaties op de kaart voor de onverwachte roman te plaatsen, maar nu lijkt het erop dat de verleiding te groot is. De oplossing is van jou, maar de sterren geven een hint: je kunt persoonlijke en gewone dingen onafhankelijk van elkaar doen. Vooral omdat dit het helemaal niet hoeft te melden.

WATERMAN

21 januari — 20 februari

Het lijkt erop dat nu je partner erg wordt vastgelegd door onze eigen plannen, is geconfigureerd op succes en verbrandt de wens om ambities te realiseren. Wat is je relatie, liefde en seks? Misschien wil je meer aandacht krijgen, maar je weet hoe je je emoties kunt beheren, en de ontwikkelde verbeeldingskracht helpt je om een ​​bepaald situatie op te wikkelen en er uit te komen. Overweeg de sterren van juni je de kans geven in de komende cialis kopen dagen om het uitsluitend het feit te maken dat jij persoonlijk leuk — Vermijd gewoon in gesprekken met een partner van het onderwerp over geld.

21 februari — 20 maart

Een vreemd ding: je hebt nooit nagedacht over een relatie met een man jonger dan jij (door leeftijd of op gedrag), maar het lijkt erop dat zo’n prospect nu is gepland. Uiteindelijk, waarom niet? U — Een man met een helder, levendig, positief karakter, en deze van je kwaliteiten trekken niet minder dan sexy charme. Misschien heb je je nieuwe kennis en niet ideaal, maar de sterren van juni staan ​​klaar om een ​​paar krachtige argumenten te brengen ten gunste van het vinden van dichterbij.

About the Author

Leave a Reply